Els canvis hormonals són la principal causa de la caiguda de cabells.

 

Per què passa això?

Els canvis hormonals són la causa principal de la caiguda de cabells. Algunes hormones, com els estrògens i progestàgens, frenen la caiguda normal de cabells. Quan cau la seva producció, es produeix una caiguda aguda de cabells. Per tant, la pèrdua de densitat capil·lar és comú després de el part i la menopausa. En un altre ordre de coses, hi ha factors com les mancances nutricionals o estats d’ansietat i estrès, que poden accelerar la caiguda, ja que l’organisme no pot nodrir el cuir cabellut com hauria. 

Encara que és més comú del que sembla, la majoria no ens adonem fins que ens passa. Llavors, és difícil evitar mirar-te el cuir cabellut en cada mirall, en cada aparador …

Què pots fer?

És difícil copsar la magnitud d’aquest procés fins que ho vius. Llavors, millor o pitjor portada, pateixes una petita crisi, a causa de el desconeixement i la importància estètica que el cabell té per a tu. Per això, és bo estar informada de l’origen de la caiguda i saber que tu pots combatre-la.

El bàsic és seguir uns hàbits saludables, a base d’una alimentació equilibrada i rica en certes vitamines, com A, C, E i les de el grup B. L’exercici regular, a més, ajuda a l’eliminació de toxines, frenant l’envelliment cel·lular.

A la dutxa, es recomana fer massatges circulars sobre el cuir cabellut per reactivar la circulació. Al pentinar, cal evitar qualsevol cosa que provoqui tracció, com les estrebades al desembolicar o els recollits estrets.

Finalment, és possible aconseguir una ajuda extra quan ho necessitis. Pilopeptan Woman, de Genové, aporta els nutrients necessaris per afavorir la fase anàgena (de creixement) i desaccelerar la fase telógena (de caiguda) de cabells, estimulant l’activitat dels fol·licles. A més, està específicament formulat per a les necessitats de la dona.

Aquest complement alimentari a base de Gelatina hidrolitzada, L-Cistina, L-Metionina, Seleni, Zinc, pirofosfat Fèrric i Vitamines de el grup B, com ara Àcid fòlic i Biotina (vitamina B7), que ajuden a frenar la caiguda de cabell ocasional i aguda a la dona. Així mateix, gràcies a l’aportació d’Àcid Hialurònic, el cabell creixerà nodrit, fort i sa.

No ets l’única a la qual se li cau el cabell, ni l’única que es sorprèn perquè mai li van parlar seriosament d’això. Tampoc seràs l’única si, com moltes altres, també et decideixes a fer un pas endavant per frenar la caiguda del teu cabell. Sumergir cada tira en la xocolata i col·locar en un plat amb un paper de forn per refredar a la nevera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.