Advanced Insulin Advisor

Farmàcia Montaner

Advanced Insulin Advisor és una aplicació, denominada “Recomendador d’insulina avançat”, que permet calcular la bitlla d’insulina òptim a partir del valor actual de glucèmia i la quantitat de carbohidrats a ingerir. Per al càlcul no només es tenen en compte els valors actuals, sinó també la insulina activa residual en el cos procedent de bitlles injectades anteriorment. Tot això de forma automàtica.

Els carbohidrats poden introduir-se directament o bé fer ús de la funció de menús. Aquesta funció permet obtenir directament la quantitat de carbohidrats a partir d’una intuïtiva base de dades d’aliments amb fotos predefinida, amb diferents grandàries de plats, pesos, volums, etc. També és possible introduir condicions addicionals per al càlcul, tals com si s’ha realitzat exercici físic, s’està cursant una malaltia, estrès, etc.

Totes les mesures realitzades s’emmagatzemen en una base de dades, incloent el valor de glucèmia, la quantitat de carbohidrats, el valor d’insulina, esdeveniments, etc. A més de poder revisar-la a qualsevol moment, s’inclou la possibilitat de generar un informe en format de pàgina web que, transferit a un PC pot ser impresa per a revisió amb el metge, etc.

insulina

A més, s’inclouen funcions addicionals, com a avisos per realitzar el mesurament, menús ràpids, advertiments davant hiper/hipoglucèmies, recomanació de carbohidrats d’acció ràpida, ajuda, etc.

NOU !!: Descarregui milers de plats addicionals de diferents regions del món. Disponible en la versió completa.

Visita la pàgina en Facebook: https://www.facebook.com/advancedinsulinadvisor

Funcions: – Càlcul de bitlla d’insulina en funció de carbohidrats i glucèmia.

Ignacio Fernández Alberti’s insight:
Més informació i descàrrega en:

http://www.androidpit.de/de/android/market/apps/app/insulin.calculator/advanced-insulin-advisor-free

el video d’utilització de Advanced InsulinAdvisor! Podeu veure-ho a continuació: http://youtu.be/j91whoqkjg4

Comenta


*

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.