Aromaterapia científica II

Farmàcia Montaner

1 2 1w 3 5

7 ad_es_gellabial_btev1 aromapar_duo_champu_locion

Gamma Aromalgic:

Aromagic roll-*on: Nova presentació de aromalgic en rotllo-on, per a una major comoditat i eficàcia en l’aplicació.

Aromalgic Oliï BIO: Oli de massatge d’acció antiinflamatoria i analgésica ideal per a dolors reumáticos crònics i sobrecàrregues musculars.. Permet escalfar la musculatura abans de l’exercici físic o esportiu, prevenint enrampades i estirades.

Aromalgic spray: Aroalgic concentrat i en forma de spray per a una absorció cutània molt més ràpida, consigiendo un efecte calmant de forma immediata.

aceite masaje aromalgic_rollon_masaje_4711_16171511 spray

Gamma Allergoforce

Allegoforce spray nasal: Spray nasal especialment formulat per combatre la rinitisal·lèrgica causada per pol·len, pols, àcars o mascotes. La sinergia d’olis essencials de camamilla alemanya i herba de lombrigurera(tanaceto anual) juntament amb la tintura mare de llantén proporcionen una potent acció antihistamínica i antiinflamatoria. A més descongestiona i protegeix la mucosa nasal (acció antisèptica i balsámica dels AEQT del te de pagès i l’avet balsámico.

Allegoforce spry antiácaros. Spray amb olis essencials acaricides d’eficàcia provada: canyella de Ceilan (fulla), canyella de Xina, nuaulí, lemongrass, citronella de Madagascar, menta pipeita i taronja dolça. La solució natural per eliminar els àcars i purificar l’ambient de forma duradora.

Oléocaps 6: Cames lleugeres i confort circulatori gràcies a les propietats venotónicas i descongestivas dels AEQT de Niaulí, lentisco i pachuli. A més d’alleujar la pesadez, calma el dolor i la inflamació que poden provocar una flebitis o una hemorroides, gràcies a l’acció analgésica dels AEQT de pi silvestre i sàlvia sclarea.

Circularom: Oléogel de aplicaión tòpica, de textura agradable i ràpida absorció. Acció flebotónica, drenante i refrescant deguda als AEQT de Menta de camp, ginebre de Virgínia, Niaulí, Lentisco i xiprer. També ajuda a reabsorber els hematomes gràcies al AE de siempreviva groga.

Oléocaps 8: Càpsules de gelatina tova amb AEQT (menta piperita, romaní verbenona, pastanaga, api, levístico i ginebre comú) d’acció drenante hepato-renal, no agressius. Tònic digestiu. Guareix depurativa de primavera. Prevenció al·lèrgies respiratòries.

Pranadraine: preparat fitoaroático amb olis essencials (menta piperita, romaní verbenona, llimona pela, anís estavellat, levístico) i extractes vegetals (card mariano, dent de León, carxofa). Fórmula millorada amb suc de poma i te verd, rics en polifenoles i flavonoides antioxidants.

Fongiarom: Selecció de AEQT de potent activitat antifúngica i ampli espectre d’acció amb perfecta tolerància cutània: niaulí, arbre del te, lemongrass, palmarosa, clau i lavandín. Indicat en micosis cutànies i onicomicosis.

Rosa mosqueta: oli vegetal d’óssa rubiginosa de Xile, ric en W-6 i w-3. Propietats nutritives i regeneradores tant en ús tòpic com per via oral. Prevenció i millora d’arrugues, estries, cicatrius i cremades pel seu contingut en pro-vitamina A.

Onagra: Càpsules d’oli vegetal de Onagra amb un elevat percentatge en w-6 (80%) ideals per a la prevenció de l’envelliment cutani (acció antioxidant), sequedat de pell i/o mucoses, i la regulació del cicle menstrual o els símptomes associats a la menopausa.

Chlorella: comprimits de 500mg de Chlorellapyrenoidosa, microalga verd, amb una elevada concentració de clorofil·la i ferro. Ideal com a complement nutricional en ancians, nens, eportistas, embaràs i menopausa.

Espirulina: Considerada un aliment d’elevat valor nutricional a causa del seu contingut en proteïnes, seleni, beta-caroteno i ferro, 2-3 vegades més biodisponible que el de llegums i carn.

Omega3-Q10: complex nutricional a força d’àcids grassos essencials w-3 i w-6, àcid fólicoubiquinona i essència de mandarina. Estimulen la memòria i la concentració

Aromanoctis spray somio BIO: Afavoreix el somni, relaxa i harmonitza.

spray nasal spray antiacaros oleo 6 circularom_con_aceites_esenciales oleo8

pranadraine_boisson_drainante fongiarom rosa mosqueta onagra chlorella

omega 3

GAMMA AROMAPIC.

Aromapic antimosquitos, spray atmosfèric i teixits BIO: 9 AEQT d’ampli espectre d’acció (gerani, clau, citronela de Madagascar, Lemongrass, arbre de te, espígol oficinal, gingebre, eucaliptus blau i palmarosa) + citriodiol, un nou actiu natural, procedent de l’oli essencial d’Eucaliptus blau, que repel·leix mosquits, abelles i vespes tant de zones temperades com a tropicals.

Aromapic antimosquitos, llet corporal roll-*on75m. BIO: Seguint la línia de la formulació en spray, però amb un 10% d’ingredients actius.

Aromapic gel calmant roll-*on. Per a picades

gel mosquitos roll on mosquitos

NOVETAT—Aromaderma berrugues: Tractament eficaç i segur per a les berrugues.

verrugas

Comenta


*

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.