Aromaterapia Científica

Farmàcia Montaner

La aromaterapia cientifica, segons l’escola francesa, utilitza els olis essencials amb finalitats terapèutiques, no només per via olfactòria, sinó també mitjançant la seva administració tòpica i oral pel que és de vital importància utilitzar olis essencials quimiotipados i conèixer les seves dosis fisiològiques i terapèutiques. D’aquesta forma evitarem qualsevol risc de toxicitat i aconseguirem una màxima eficàcia.

Segons l’escola francesa, la aromaterapiacientífica recorre a una metodologia rigorosa que es fonamenta en dades científiques. Aquestes joies naturals són un excel·lent suport a la medicina clàssica i es complementen perfectament amb altres teràpies naturals o alopáticas.

En la gamma AROMAFORCE, disposem dels següents productes:

Aromaforce Resistència. Solució Defenses naturals. Per a la prevenció i alleujament de catarros, mals de coll, nas tapat, convalescencia, astènia física i mental, etc. Sinergia d’olis antivirals, antibacterianos, antifúngicos i inmuestimulantes.

Aromaforce pastilles: Calmen i suavitzen la gola. Mateix concepte que clohexidina més lidocaínaperò natural. Sabor fort i altament efectives.

Aromaforce spray nasal BIO: Descongestiona el nas gràcies a la solució hipertónica amb sal pura de l’Himàlaia i extracte de hammamelis.

Aromaforce spray gola BIO: Suavitza la gola. Sinergia d’olis essencials amb poder antisèptic i aniinflamatorio, potenciada amb macerado de cassis (grosella negra) i própolis per suavitzar la gola i estimular les defenses.

Aromaforce xarop BIO: Respiració fàcil. Sinergia d’olis essencials, que ens proporcionen propietats expectorantes, mucolíticas, fluidificantes, balsámicas, espasmolíticas i emolientes. Indicat per a tos productiva.

Aromaforce spray atmosfèric 150ml BIO: Spraypurificador que desinfecta, purifica i saneja l’aire. Ajuda en l’eliminació de virus (grip A H1N1) en 30 segons, bacteris (Streptococcuspyogees) en 5 minuts i fongs (Aspergillus niger)en 15 min.

Aromaforce Bàlsam respiratori 80ml BIO: Millora la respiració i les defenses naturals. Eucaliptus globulus, Menta de camp, Pi silvestre, farigola marroquina i gaulteriaolorosa.

1 2 3 4 5 7 580517-pranarom-aromaforce-spray-purificador-150-ml

Gamma de producte PranaBB: Aceritesessencials 100% puros, naturals i de cultiu ecològic certificat (BIO) per a una màxima eficàcia i seguretat.

Respiració fàcil 40g: Bàlsam respiratori. Respiració fàcil amb olis essencials 100% BIO. Sense mentos ni Eucaliptol permetent el seu ús en bebès a partir de 3 mesos. Descongestivo, expectorante, antiviral i inmunoestimulante(avet negre, avet balsámico, olivardilla, mejorana).

Confort digestiu 15ml: Spray confort digestiu. Oli de massatge amb olis essencials antiespasmódicos i relaxants (fonoll, camamilla romana, taronger amarg fulles, espígol oficinal)para alivial els còlics, facilitar la digestió i calmar el malestar del bebè.

Immunitat 10ml: Oli de massatge estimulant de les defenses especialment indicat per a bebès a partir de 3 mesos. Ideal per a la prevenció d’infeccions en la guarderia.

Gel Accessos dentals 15gr BIO. Gel gingival a força de AEQT de camamilla romana, Katrafay i clau i una base de AV de caléndula, d’acció antiinflamatoria i cicatrizante. Alleuja el dolor durant la sortida de la primera dentició. Descongestiona les genives inflamades i calma i redueix les irritacions.

Gel blaus-bonys 15ml: Gel amb AEQT de siempreviva groga, xiprer, Katrafay, llimona i lentisco, enriquit amb olis vegetals de árnica i calófilo, de otentes propietats calmants i regeneradores, pot aplicar-se en cas fins i tot de ferida.

difusor SpheraBB i les seves sinergies: Difusorultrasònic especialment indicat per a bebès a partir de 3 mesos

Barreja per difusor somio 10ml. Olis essencials relaxants per afavorir el descans del bebè i un somni reparador: taronja, mandarina, bergamota, espígol i camamilla romana.

Mescla para difusor mosquits 10 ml: Olis essencials per auyentar als mosquits i protegir al bebè: citronela de java, eucaliptus blau, gerani, revetlla exòtica, clau i gingebre.

Comenta


*

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.