Aromaterapia Científica

Farmàcia Montaner

L’aromateràpia científica, segons l’escola francesa , utilitza els olis essencials amb finalitats terapèutiques , no només per via olfactiva , sinó també mitjançant la seva administració tòpica i oral pel que és de vital importància utilitzar olis essencials quimiotipados i conèixer les seves dosis fisiològiques i terapèutiques.

D’aquesta manera evitarem qualsevol risc de toxicitat i aconseguirem una màxima eficàcia . Segons l’escola francesa, l’aromateràpia científica recorre a una metodologia rigorosa que es fonamenta en dades científiques. Aquestes joies naturals són un excel·lent suport a la medicina clàssica i es complementen perfectament amb altres teràpies naturals o alopàtiques.

En la gamma AROMAFORCE, disposem dels següents productes : Aromaforce Resistència.

Solució Defenses naturals. Per a la prevenció i alleujament de refredats , mals de coll , nas tapat , convalescència , astènia física i mental , etc. Sinergia d’olis antivirals , antibacterians , antifúngics i inmuestimulantes .

Aromaforce pastilles: Calmen i suavitzen la gola . Mateix concepte que clohexidina més lidocaïna però natural . Sabor fort i altament efectives .

Aromaforce esprai nasal BIO: Descongestiona el nas gràcies a la solució hipertònica amb sal pura de l’Himàlaia i extracte de Hammamelis.

Aromaforce esprai gola BIO: Suavitza la gola . Sinergia d’olis essencials amb poder antisèptic i aniinflamatorio, potenciada amb macerat de cassis ( grosella negra ) i pròpolis per suavitzar la gola i estimular les defenses. Aromaforce xarop BIO: Respiració fàcil. Sinergia d’olis essencials, que ens proporcionen propietats expectorants, mucolítiques, fluïdificants, balsàmiques, espasmolítiques i emol·lients. Indicat per tos productiva .

Aromaforce esprai atmosfèric 150ml BIO: Spray purificador que desinfecta , purifica i saneja l’aire. Ajuda en l’eliminació de virus ( grip A H1N1 ) a 30 segons, bacteris ( Streptococcus pyogees ) en 5 minuts i fongs ( Aspergillus niger ) en 15 min.

Aromaforce Bàlsam respiratori 80ml BIO: Millora la respiració i les defenses naturals. Eucaliptus globulus, Menta de camp, Pi silvestre, farigola marroquina i gaulteria olorosa.

   123457 580517-pranarom-aromaforce-spray-purificador-150-ml  

Gamma de producte PranaBB : Acerites essencials 100% purs , naturals i de cultiu ecològic certificat ( BIO ) per a una màxima eficàcia i seguretat .

Respiració fàcil 40g: Bàlsam respirator . Respiració fàcil amb olis essencials 100% BIO . Sense ments ni Eucaliptol permetent el seu ús en bebès a partir de 3 mesos. Descongestiu , expectorant , antiviral i immunoestimulant ( avet negre, avet balsàmic , olivardilla , marduix ) .

Confort digestiu 15ml : Spray confort digestiu . Oli de massatge amb olis essencials antiespasmòdics i relaxants ( fonoll , camamilla romana , taronger amarg fulles , espígol oficinal ) per alivial els còlics , facilitar la digestió i calmar el malestar del nadó.

Immunitat 10ml: Oli de massatge estimulant de les defenses especialment indicat per a nadons a partir de 3 mesos . Ideal per a la prevenció d’infeccions a la guarderia.

Gel Accessos dentals 15gr BIO. Gel gingival a força de AEQT de camamilla romana , Katrafay i clau i una base d’AV de calèndula , d’acció antiinflamatòria i cicatritzant . Alleuja el dolor durant la sortida de la primera dentició. Descongestiona les genives inflamades i calma i redueix les irritacions.

Gel blaus – bonys 15ml: Gel amb AEQT de sempreviva groga , xiprer , Katrafay , llimona i llentiscle , enriquit amb olis vegetals d’àrnica i calófilo , de otentes propietats calmants i regeneradores , es pot aplicar en cas fins i tot de ferida .

Difusor SpheraBB i les seves sinèrgies: Difusor ultrasònic especialment indicat per a nadons a partir de 3 mesos.

Barreja per difusor somni 10ml. Olis essencials relaxants per afavorir el descans del nadó i un somni reparador : taronja , mandarina , bergamota , espígol i camamilla romana.

Barreja per difusor mosquits 10 ml: Olis essencials per auyentar als mosquits i protegir el nadó : citronela de java , eucaliptus blau , gerani , revetlla exòtica , clau i gingebre.

Comenta


*

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.