Com plantar cara a les al·lèrgies primaverals

Farmàcia Montaner

Per fi ha arribat la primavera!…però amb ella les temudes al·lèrgies. Tots els mitjans s’han apressat a notificar que si l’any passat va ser complicat aquest no ho va a ser menys.

Des del nostre blog us volem donar uns petits consells per evitar o almenys sobrellevarla millor aquesta temporada.
Si creïs que ets al·lèrgic el primer que has de fer és consultar amb el teu metge perquè et realitzi un test de sensibilitat.
Si el teu cas és l’al·lèrgia al pol·len t’aconsellem que evitis sortir a primera hora del matí ja que és quan la concentració de pol·len és més alta. Evita també sortir els dies de molt vent, calorosos i secs doncs els símptomes s’agreugen.

Si has de sortir de casa evita els parcs o llocs amb molts arbres i, si ho consideres necessari, usa mascarilla. No tendes la roba a l’aire lliure si tens jardí o vius en una zona arbolada. És preferible encendre l’aire condicionat a obrir les finestres. A casa mantingues nets els filtres de l’aire condicionat i demana-li al teu tècnic consell sobre quins són els millors per evitar que s’introdueixi pol·len en els conductes de l’aire.

Símptomes

Els símptomes més comuns inclouen congestió nasal amb picor, secreció nasal, irritació en els ulls, esternuts continus, tos seca, picor i dolor en la gorja. Poden ser semblats als d’un refredat, amb la diferència que un refredat sol durar entre set i deu dies, cosa que una al·lèrgia no.

Per alleujar la coïssor d’ulls aplica comprimides fredes durant uns 10 o 15 minuts. També pots adquirir en la farmàcia llàgrimes artificials o col·liri natural, que serveix per refrescar els ulls.

Important: Abans de prendre antihistamínics consulta amb el teu metge perquè et recepti els més adequats per tractar la teva al·lèrgia i perquè porti un control del teu cas.

Comenta


*

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.