Condicions d’ús

Farmàcia Montaner de Cubelles

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic 34/2002 d’11 de juliol (LSSICE) i amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter personal i del Reial decret 1720/2007 del Reglament de desenvolupament de la LOPD, posem en el seu coneixement:

Els termes i condicions que més endavant s’indiquen (les “Condicions Generals”) regulen l’accés i l’ús a totes i cadascuna de les pàgines Web localitzables sota el domini “farmaciacubelles.com i farmaciamontaner.com”, i els seus respectius subdominis i subdirectoris (el “Lloc web”), propietat de:

Farmàcia Montaner 

Passeig de Narcís Bardají, 10,
08880 Cubelles, Barcelona, Espanya

L’accés al Lloc web i la utilització dels seus continguts i serveis implica l’adhesió plena i sense reserves a les Condicions Generals que s’exposen a continuació. Si l’usuari decideix no acceptar les Condicions vigents haurà d’abstenir-se d’accedir al Lloc web i/o utilitzar els continguts i/o serveis en ell disponibles.

OBJECTE DE LES CONDICIONS

Constitueix l’objecte de les presents Condicions regular l’accés i la utilització del Lloc web.

Farmàcia Montaner es reserva la facultat de modificar, a qualsevol moment, i sense avís previ, la presentació i configuració del Lloc web i dels Continguts i Serveis que en ell s’incorporen. L’usuari reconeix i accepta que a qualsevol moment Farmàcia Montaner pugui interrompre, desactivar i/o cancel·lar qualsevol dels Continguts i/o Serveis que s’integren en el Lloc web.

CONTINGUTS I SERVEIS DEL LLOC WEB

A través del Web de Farmàcia Montaner, s’ofereix als usuaris l’accés a diversa informació sobre els productes que comercialitza, definits en els corresponents mòduls de productes, en els formats de venda igualment descrits, i sempre subjecte a disponibilitat d’estoc d’aquests productes.

INFORMACIÓ SUBMINISTRADA PER TERCERS

El Lloc web pot incloure informació o continguts facilitats per altres fonts diferents de Farmàcia Montaner, incloent els propis usuaris del Lloc web. Farmàcia Montaner no garanteix, ni assumeix responsabilitat alguna sobre la certesa, integritat, exactitud de tal informació i/o continguts, incloent aquells supòsits en els quals existeixin elements difamatoris, ofensius o de caràcter il·lícit.

En qualsevol cas, i sense perjudici de l’anterior, la remissió per part de tercers d’informacions i/o continguts a les seccions d’accés públic aquest Lloc web a través de correu electrònic o de qualssevol altres mitjans, implicarà l’atorgament a favor de Farmàcia Montaner d’una llicència no exclusiva, sense límit en el temps, d’àmbit mundial i de caràcter gratuït per reproduir, emmagatzemar, editar, modificar, publicar, incorporar en bases de dades, comunicar públicament, transmetre, visualitzar, distribuir, representar, o en qualsevol altra forma explotar comercialment, en tot o en part, tals informacions o continguts titularitat de l’usuari en el Lloc web en qualsevol forma o a través de qualsevol mitjà o tecnologia.

L’usuari reconeix i accepta que Farmàcia Montaner pot conservar i revelar la informació que emmagatzemi o posi a la disposició de tercers en el Lloc web sempre que sigui:
– requerit per a això per les autoritats i organismes competents;
– necessari per fer complir les Condicions Generals i/o Condicions Particulars;
– convenient o necessari per contestar reclamacions relatives a violacions o infraccions de drets; o
– convenient o necessari per protegir els legítims interessos de Farmàcia Montaner, els seus usuaris i el públic en general.

LEGISLACIÓ APLICABLE

Les presents Condicions Generals d’Ús, la relació existent entre Farmàcia Montaner i l’usuari respecte de les mateixes així com totes les qüestions que poguessin derivar-se de l’accés i/o ús del mateix s’entendran regulades i interpretades de conformitat amb la legislació espanyola, sotmetent-se expressament les parts a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.

En el cas que l’usuari tingui el seu domicili fora d’Espanya, Farmàcia Montaner i l’usuari se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals competents d’Espanya.