Consells per a viatjar.

Farmàcia Montaner

Arriben les vacances i amb elles els viatges a altres països. Des de fa un temps, viatjar a destinacions exòtiques és bastant habitual i per a això cal tenir en compte una sèrie de precaucions.

El primer que cal fer és tenir molta informació sobre el país de destinació. Saber quines vacunes es necessiten realitzar abans d’anar i informar-se de la medicació que cal portar per a possibles incidents allí.
Preocupar-se per una assegurança mèdica, el clima per a saber quina roba i calçat necessitarem…

Quant a l’alimentació i a l’aigua, també és molt important tenir informació sobre aquest tema. Saber el que pots consumir i el que no és importantíssim per a poder gaudir del viatge de forma saludable i sense contratemps.

L’aigua pot transmetre malalties així que davant el dubte el millor és beure aigua embotellada…i si pots fins i tot rentar-te les dents amb aigua d’ampolla, així evitaràs possibles incidents.

Sobre l’alimentació el millor és que et deixis assessorar per la persona que realment coneix el país. Per regla general, les agències de viatge ja solen donar bastant informació sobre els aliments que pots o no consumir i les alternatives millors per al viatger. Si el viatge el prepares tu, informa’t bé per a no tenir problemes i pren tota precaució: no menjar aliments crus o semicuits, evitar la fruita sense pelar, les parades ambulants no són la millor opció…

Viatja amb salut. La informació i la precaució són clau per a poder gaudir d’un viatge amb totes les garanties.

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.