Avui des de la farmàcia us vam mostrar una App molt interessant per a aquelles persones que han patit un càncer de mama.

Amb tu és una app duta a terme per 16 protagonistes que han passat per un càncer de mama i ara, intenten ajudar a altres dones que acaben de ser diagnosticades o es troben en la meitat del camí.
Vídeos amb testimoniatges personals, infografies interactives i un veraç contingut mèdic. Tot això, avalat i dirigit per la oncólogaLaura G. Estévez, coordinadora de la Unitat de Mama del Centre Integral Oncològic Clara Campal (HM HOSPITALS).

El contingut apareix organitzat en 11 seccions o capítols temàtics: els primers dies; el càncer; les teràpies; el primer dia de la quimio; els efectes secundaris; la dieta; la sexualitat; les emocions; l’esport; la reconstrucció i la fi del tractament.

Es pot accedir a ‘Amb tu’ de dues maneres diferents, dues experiències complementàries. Amb la tableta en horitzontal, visionant vídeo després de vídeo; i en vertical, on a més del contingut audiovisual s’accedeix als textos, infografies i fins i tot receptes i fitxes d’exercici.

Tampoc falta una última secció dedicada a les preguntes més freqüents que solen realitzar les pacients i els seus familiars.

Amb tot això, els creadors de ‘Amb tu’ pretenen recolzar a les malaltes de càncer de mama i convertir-se en una eina essencial amb la qual omplir els buits i aclarir els dubtes que es presenten en el camí cap a la curació.

Comenta


*

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.