La dermatitis atòpica

Farmàcia Montaner

La dermatitis atòpica és una malaltia inflamatòria crònica recidivant de la pell, que afecta fonamentalment les superfícies flexoras de colzes i genolls, el cuir cabellut, la cara i el tors.

És una malaltia crònica no contagiosa amb un elevat factor hereditari que provoca erupcions cutànies, picor, brots a la pell.

De vegades, també, els nens la poden patir per factors diferents: la contaminació, el tabaquisme passiu, la intorerancia a aliments com lactis …

La millor defensa contra la dermatitis atòpica és la prevenció. Els pacients que la pateixen tendeixen a tenir una pell molt seca i trencadissa, que si no hidraten en profunditat de forma regular, augmenta el risc que s’esquerdi per la sequedat, aconseguint capes més profundes i causant les erupcions cutànies. A més, aquesta malaltia empitjora en gratar amb les ungles i trencar la barrera cutània, quedant exposada als microorganismes, el que provoca que la pell s’inflami.

Si creus que pots tenir la pell atòpica, consulta amb el teu metge i vine a la farmàcia. Tenim un munt de productes que poden ajudar-te.

Comenta


*

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.