Intolerapp: App per intolerancies i alergies alimentaries

Farmàcia Montaner

Intolerapp és una app de salut. Per a intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.

IntolerApp és una aplicació per a sistemes operatius Android que permet conèixer mitjançant un simple escaneix al codi de barres d’un producte, si aquest conté ou, gluten o lactosa. No necessita connexió a Internet ja que compta amb una base de dades en la qual alberga més de 8.000 productes dels principals supermercats espanyols. A més, aquesta base de dades, pot consultar-se en l’aplicació sense necessitat d’escanejar un codi de barres. També és possible introduir manualment el nombre del codi de barres si fos necessari. IntolerApp es pot descarregar des de Play Storei, per 5,90 € tindrem en la nostra butxaca un detector d’al·lergògens molt útil que permetrà agilitar la cerca de productes lliures d’ou, gluten i lactosa en els supermercats.

intolerApp1

Lector de codi de barres

Amb el lector de codi de barres ara és mes fàcil detectar les intoleràncies. Solament has d’analitzar el codi amb la càmera del mòbil i automàticament l’aplicació et dirà com de les 3 intoleràncies més comunes (Lactosa, Ou i Gluten) té aquest producte.

intolerApp2

Amb més de 9500 productes!

Comptem amb una base de dades de més de 9500 productes, que va creixent dia a dia, i sense necessitat de necessitar actualitzacions per disposar d’ells. Intolerapp es connecta automàticament per tenir la llista de productes el més actualitzada possible.

intolerApp4

Detecta Ou, Lactosa i Gluten

L’aplicació t’informa de si un determinat producte conté alguna de les 3 intoleràncies més comunes, ou, lactosa i gluten. Gràcies a unes icones molt representatives, no tindràs dubtes de saber si pots menjar-ho o no.

intolerApp3

Suggeriments i Notificacions

Si detectes un producte que no existeix en la nostra base de dades, pots enviar-nos un suggeriment i la tindrem en consideració per a properes actualitzacions. També enviem notificacions amb les notícies mes rellevants del món de les intoleràncies, i com no, alertes amb noves intoleràncies detectades en productes comuns.

Comenta


*

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.