El que atrau als mosquits

Farmàcia Montaner

De tots és sabut que els mosquits piquen més a unes persones que a unes altres. Però, a què és degut? Què és el que els fa seleccionar una persona d’una altra per picar?

Això són alguns dels motius:

– L’olor corporal és el principal radar. Quant més olor desprenguem, més possibilitats tenim de convertir-nos en les seves víctimes.

– També els atrauen els moviments. Et detecten millor si et mous.

Les aromes dolços i florals també els atrauen, així que si fas servir fragàncies amb aquestes olors, seràs el seu blanc.

- La suor. Busquen la calor, així que si el teu cos augmenta la temperatura, ets molt atractiv @ per a ells.

– Es veu que també són atrets per la mala olor dels peus.

– La respiració. Trien en funció de la quantitat de diòxid de carboni (CO2) que emetem en respirar. La quantitat de CO2 que desprendedos ens ve donada en funció de la dieta i l’exercici físic que estiguem portant.

– Hi ha estudis que verifiquen que els mosquits prefereixen a les embarassades. En general es diu que prefereixen picar a les dones perquè els atrauen els estrògens. Si a això li sumem la gran quantitat d’hormones durant l’embaràs, s’explica l’especial apetència per la sang de les embarassades. També perquè exhalen més diòxid de carboni i registren temperatures corporals més elevades.

Comenta


*

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.