El que atrau als mosquits

Farmàcia Montaner

De tots és sabut que els mosquits piquen més a unes persones que a unes altres. Però, a què és degut? Què és el que els fa seleccionar una persona d’una altra per picar?

Això són alguns dels motius:

– L’olor corporal és el principal radar. Quant més olor desprenguem, més possibilitats tenim de convertir-nos en les seves víctimes.

– També els atrauen els moviments. Et detecten millor si et mous.

Les aromes dolços i florals també els atrauen, així que si fas servir fragàncies amb aquestes olors, seràs el seu blanc.

La suor. Busquen la calor, així que si el teu cos augmenta la temperatura, ets molt atractiv @ per a ells.

– Es veu que també són atrets per la mala olor dels peus.

– La respiració. Trien en funció de la quantitat de diòxid de carboni (CO2) que emetem en respirar. La quantitat de CO2 que desprendedos ens ve donada en funció de la dieta i l’exercici físic que estiguem portant.

– Hi ha estudis que verifiquen que els mosquits prefereixen a les embarassades. En general es diu que prefereixen picar a les dones perquè els atrauen els estrògens. Si a això li sumem la gran quantitat d’hormones durant l’embaràs, s’explica l’especial apetència per la sang de les embarassades. També perquè exhalen més diòxid de carboni i registren temperatures corporals més elevades.

Comenta


*

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.