Els canvis d’estació i la salut.

Farmàcia Montaner

És evident que els canvis d’estació ens influeixen en la salut.

Ara que estem a punt d’inicial l’estiu, notarem un augment en les temperatures i el cos necessita un temps d’adaptació

També les hores de llum alteren el nostre ritme diari tant laboral com personal. Modifiquem rutines, estem més temps a l’aire lliure, allarguem més els dies…i el cos també el nota

Amb l’arribada del bon temps també realitzem canvis en la nostra dieta. Mengem més fora de casa, solem fer-ho més tard i moltes vegades no ho fem el saludable que hauríem de fer-ho.

L’arribada de les desitjades vacances, acaba d’influir per complet en la nostra forma de portar el dia a dia. O descansem més, o aprofitem tant els dies que a penes ho fem. No solem planificar molt ni la dieta ni el descans i anem una mica en funció del que ens va succeint a cada moment.

Així que per tot això, és normal que la nostra salut ho noti.

De nosaltres depèn que ens influeixi més o menys. Intentar planificar els dies i la dieta, evitar altes temperatures i no fer canvis bruscos d’aquestes, són un primer pas perquè la nostra salut no es ressenti.

Sobretot cal estar pendents de majors i nens que no solen tenir en compte l’augment de líquid que han de consumir, així com realitzar una dieta equilibrada encara que tinguin menys apetit i protegir-se del sol amb productes solars específics i barrets.

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.