Els canvis d’estació i la salut

Farmàcia Montaner

És evident que els canvis d’estació ens influeixen en la salut.

Ara que estem a punt d’iniciar l’estiu, notem un augment en les temperatures i el nostre cos necessita un temps d’adaptació. Les hores de llum alteren el nostre ritme diari tant laboral com personal. Per això, modifiquem rutines, estem més temps a l’aire lliure, allarguem més els dies…

Amb l’arribada del bon temps també realitzem canvis en la nostra dieta. Mengem més fora de casa, solem fer-ho més tard i moltes vegades no ho fem tant saludable com hauríem de fer-ho.

L’arribada de les desitjades vacances, acaba d’influir per complet en la nostra forma de portar el nostre dia a dia. O descansem més o aprofitem tant els dies que gairebé no descasem. No acostumem a planificar molt ni la dieta ni el descans i anem una mica en funció del que ens va succeint a cada moment.

Per tot això, és normal que la nostra salut ho noti. De nosaltres depèn que ens influeixi més o menys.

Intentar planificar els dies i la dieta, evitar altes temperatures i no fer gaires canvis bruscos en la nostra rutina són els primers passos per a què la nostra salut no es ressenti.

Sobretot cal estar pendents de majors i nens que no solen tenir en compte l’augment de líquid que han de consumir.

Hem de realitzar una dieta equilibrada encara que tinguem menys apetit i protegir-nos del sol amb productes solars específics i barrets.

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.