Qui Som?

Una farmàcia centrada en el que més importa: el teu benestar

La nostra missió

La nostra raó de ser són els nostres pacients i cuidar de la seva salut. És per això, que cada dia centrem els nostres esforços a escoltar-te i oferir-te el millor consell per a tu i els teus.

Els nostres valors

Esperem que a la nostra farmàcia puguis trobar tota l'atenció que precises amb un tracte proper i professional, ajudant-te a gaudir de la millor salut possible.

Els nostres serveis

Anàlisi ràpid de colesterol i sucre

Determinació ràpida dels valors glucèmics i del colesterol en sang per mitjà de punció al dit.

Assessorament dietètic i nutricional

Suport, recomanacions, seguiment i pautes per a aconseguir el teu objectiu nutricional, millorar els hàbits, el teu benestar digestiu i trobar-te millor.

Assessorament en Nutrició Esportiva

Suport, recomanacions, seguiment i pautes nutricionals per afrontar els teus reptes amb l'esport i optimitzar el rendiment i la recuperació.

Control pressió arterial

Mesura i seguiment de la (PA) per controlar els valors i evitar factors de risc cardiovascular.

Deshabituació Tabàquica

Suport, recomanacions, seguiment i pautes per ajudar-te amb l'objectiu de deixar de fumar. Inclou l'anàlisi i determinació d'alguns paràmetres clau en el procés.

Determinació del risc cardiovascular

Medició, determinació i valoracio de diferents paràmetres que afecten al risc cardiovascular, amb l'objectiu de prevenir i millorar els hàbits que afecten la salut del cor.

Determinació i seguiment INR

Mesura i seguiment de l'INR per controlar que els valors es mantinguin en el rang terapèutic recomanat per a cada pacient.

Farmapremium

La targeta de la farmàcia amb la que acumular €uros per totes les teves compres en productes de parafarmàcia, i amb la que podràs accedir a les millors promocions en productes TOP.

Formulació magistral

Elaboració i preparació de medicaments especifics seguint la prescripció facultativa.

Ortopedia

Especialistes en productes d'ortèsi i ajudes tècniques.

Sistema personalitzat de dosificació (SPD)

Creació d'un sistema d'ajuda en l'adherència al tractament per mitjà de la dosificació en els temps i posologia necessaris per a cada pacient.

Òptica

A la nostra farmàcia trobaràs un espai especial d’òptica amb una àmplia gamma d’ulleres per adaptar-nos a les teves necessitats i gustos. I tots els serveis per revisar la teva visió i garantir una bona salut ocular.