Vacunes internacionals

Farmàcia Montaner

Arriben les vacances i molts viatgeu a l’estranger.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) vol recordar als viatgers que per gaudir aquests dies amb salut, és convenient disposar d’informació sanitària del país de destinació, així com els riscos i les precaucions a prendre, abans, durant i després del viatge.

Es recomana abans del viatge actualitzar el calendari de vacunes, mirar si el país de destinació té alguna alerta sanitària activa i preparar un mini farmaciola per portar-se.

Durant el viatge és important fer cas de les indicacions que ens donin quant a l’alimentació com evitar aliments crus, beure aigua embotellada i saber que a la volta del viatge, potser i en funció d’on hàgiu estat, haureu d’estar atents al vostre cos doncs algunes de les malalties tropicals no es manifesten immediatament sinó amb bastant temps després del viatge.

Així que segons la destinació que s’hagi escollit per viatjar, és important visitar un centre de vacunacions internacionals per demanar consell, tenint en compte que cal programar la visita amb temps suficient.

Per fer-ho, a Catalunya existeixen unitats de salut internacional i centres vacunals i que ofereixen recomanacions al viatger, vacunació internacional i atenció a la patologia importada després del viatge.
* Font: gencat.cat

Contáctanos

Gracias por contactar con nosotros. Te contestaremos lo antes posible.