Blog

Consells de salut i benestar

A cabell guanyador

Els canvis hormonals són la principal causa de la caiguda de cabells. Per què passa això? Els canvis hormonals són la causa principal de la caiguda de cabells. Algunes hormones, com els estrògens i progestàgens, frenen la caiguda normal de cabells. Quan cau la seva producció, es produeix una caiguda aguda de cabells. Per tant, la pèrdua de densitat capil·lar és comú després de el part i la menopausa. En un altre ordre de coses, hi ha factors com les mancances nutricionals o estats d'ansietat i estrès, que poden accelerar la caiguda, ja que l'organisme no pot nodrir el cuir…

Zooterapia: una cura molt animal

Els animals no només ens diverteixen i acompanyen, sinó que poden arribar a ser la millor teràpia. Al parlar de zooterapia és impossible no pensar en cavalls, amb els quals es treballen els trastorns neuromotors, i en dofins, amb els quals s'estimula a persones amb desordres nerviosos i mentals. A l'Associació Catalana de zooterapia (ACZ) fan servir animals més accessibles. Aquí els gossos són les mascotes estrella, encara que també utilitzen molt conills, que ajuden en casos de fòbia, i fins nimfes Carolina. Segons aquesta associació, aquestes cacatues petites responen a la crida i amb elles es pot treballar la…

Saps com i on guardar els medicaments a casa?

És convenient saber guardar els medicaments per evitar errors, afavorir l’adherència al tractament i mirar de garantir la seguretat i la màxima eficàcia.

Hidratació adequada de la pell

Es diu que la pell és el mirall de l'ànima, ja que té una relació directa amb la nostra salut  i el nostre benestar. La pell, l'òrgan més gran i extens del nostre cos, és la barrera natural que ens protegeix dels microorganismes externs i les substàncies químiques irritants.

Saps com protegir de les baixes temperatures als teus fills a l’hivern?

És molt important mantenir una temperatura constant en la nostra llar , especialment en el bany i en la seva habitació que han d'estar a 21 graus centígrads.

Peus perfectes i molt cuidats

Per evitar aquesta situació, l'estil de vida i les mesures higièniques tenen una influència determinant. La prevenció amb l'adopció de conductes saludables és fonamental. Consells bàsics i imprescindibles per tenir cura dels peus.

Diferències entre amigdalitis, faringitis o mal de coll

Normalment utilitzem els termes mal de coll, faringitis i amigdalitis indistintament, però cal tenir clar que no són la mateixa cosa.